18:30

Toarpsalliansen

Referat: Brämhults IK - Toarpsalliansen

Brämhult - Toarpsalliansen F16 (1-1) 6-1
Matchen höll på att börja som Brasilien-Honduras i OS. Vi får en jättechans efter 10-15 sekunder. Tyvärr bränner vi den.
Det är ändå vi som tar ledningen. Efter ca en kvart lyckas vi rulla boll från vänster till höger och friställa Elin Å, som lugnt placerar bollen via målvaktens fingertoppar i mål. Då hade hade iofs Brämhult haft mer boll än vi, men vi lyckades ofta stressa dom och vinna boll. Vi hade ytterligare bra lägen till fler mål men får inte riktigt träff i de avgörande lägena. Bakåt hade vi ffa jobbigt på vår vänsterkant där många av Brämhults anfall kom. Vi lyckades inte få till något understöd och hamnade ofta en mot en. Till slut lyckas också Brämhult att kvittera via ett vänsteranfall.
I andra halvlek kändes det som den kollektiva bensinen tog slut. Vi hamnade ofta på mellanhand och det blev mycket jobb en och en, både i anfall och försvar. 1-2 och 1-3 kommer ganska tätt och det spädde nog också på tröttheten. Vi skapar doch några lägen framåt och kunde nog fått in ett par mål med lite mer skärpa. Bakåt trillar det dock in några mål till innan full tid.
Vi tar med oss första halvlek då vi både anföll och försvarade som ett lag. Påminner också om att vara noga med förberedelser inför match ( näring, vätska, sömn)

ons 11 maj 2016, 19:00 Toarpsalliansen - Brämhults IK 0 - 5